Samenwerkingen

Total Talent Acquisition
Recruitment strategie
Employer Branding
Vacature marketing

Mooie samenwerkingen

De Kooning Recruits kan niet zonder mooie samenwerkingen met nog mooiere klanten. Hieronder een kleine impressie van de klanten waar wij een samenwerking mee zijn aangegaan om hen te helpen in de zoektocht naar nieuwe collega's die perfect passen binnen hun organisatie.

Heb jij openstaande vacatures en lukt het jou niet om geschikte kandidaten bij jou aan tafel te krijgen? Dan ben je bij De Kooning Recruits aan het juiste adres. Wij hebben ervaring met het vinden van talent in diverse branches en helpen graag jouw organisatie groeien met de juiste mensen. Of het nu gaat om een tijdelijke kracht, een vaste medewerker of een specialistisch profiel, wij zetten ons in om de beste kandidaten te vinden die aansluiten bij jouw bedrijfscultuur en doelstellingen.

Onze klanten waarderen onze persoonlijke aanpak, expertise en het feit dat wij hen ontzorgen in het wervingsproces. Wij streven naar langdurige relaties met zowel onze klanten als kandidaten, waarbij wij altijd streven naar de perfecte match.

Dus, als je op zoek bent naar talentvolle professionals en je wilt graag samenwerken met een betrokken recruitmentpartner, neem dan eens contact op met De Kooning Recruits. Wij staan klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste kandidaten die jouw organisatie naar nieuwe hoogtes kunnen brengen.

Keertje koffie drinken?

Benieuwd naar alle mogelijkheden?
Neem contact op en we nemen alles eens
door onder het genot van een kopje koffie.