The Kingfish Company

Total Talent Acquisition
Recruitment strategie
Employer Branding
Vacature marketing

The Kingfish Company

Wanneer capaciteitsbeperkingen een gevestigde industrie dwingen een paradigmaverschuiving te ondergaan, kande veranderende zee een aanzienlijke uitdaging vormen voor traditionele productiemethoden, terwijl het tegelijkertijd ongeëvenaarde kansen biedt voor innovatieve nieuwkomers.​

De missie bij The Kingfish Company is om een ​​pionier te zijn op het gebied van technologiegedreven aquacultuur en zichzelf te vestigen als marktleider in de duurzame productie van hoogwaardige mariene zeevruchten.

Met een optimaal gelegen locatie aan de oevers van het mariene natuurgebied de Oosterschelde in Nederland, die dagelijks de EU-markt bedient, een full-cycle broederij, een eigen R&D-faciliteit en een geavanceerd kweeksysteem; en een tweede locatie in ontwikkeling in Jonesport Maine voor de Amerikaanse markt, is The Kingfish Company een pionier die opereert op het snijvlak van duurzame, op het land gebaseerde, hoogwaardige mariene aquacultuur in de EU en de VS.

“De Kooning Recruits heeft voor Kingfish meerder campagnes op de sociale media opgezet, die zijn met een positief resultaat afgerond. Ik kan daarom De Kooning Recruits ook van harte aanbevelen voor een ieder die hier op de lokale markt zijn of haar recruitment activiteiten een extra boost wil geven. Wij zullen, indien nodig, zeker weer gebruik maken van de diensten van Jeffrey de Kooning.”

Bart van Oevelen – Corporate Recruiter Kingfish

Bekijk vacatures

Keertje koffie drinken?

Benieuwd naar alle mogelijkheden?
Neem contact op en we nemen alles eens
door onder het genot van een kopje koffie.