MCG Zuidwest

Total Talent Acquisition
Recruitment strategie
Employer Branding
Vacature marketing

MCG Zuidwest

MCG ZuidWest B.V. (voorheen Mitec Advies B.V.) bestaat sinds 2001.

MCG ZuidWest B.V. heeft de expertise en ervaring om met creatieve en praktische oplossingen uw milieuvraagstuk te beantwoorden.

Bekijk vacatures

Case: Het vinden van een nieuwe projectleider in een verhitte arbeidsmarkt

Peter, Je bent uiteindelijk met De Kooning HR Advies in zee gegaan om jou te ondersteunen in de zoektocht naar een nieuwe projectleider. Deze relatief vrij jonge organisatie heeft jou kunnen overtuigen. Wat is de reden geweest om voor deze organisatie te kiezen?

Via via had ik te horen gekregen dat Jeffrey zijn eigen bedrijf was gestart. Wat mij daarin aansprak was zijn andere werkwijze. Jeffrey rekent geen hoge werving & selectie fee’s, maar werkt op uurbasis en kijkt naar het gehele recruitmentproces van een organisatie.

Hoe heeft De Kooning HR Advies jou uiteindelijk geholpen?

Jeffrey is eerst begonnen met een analyse van ons huidig Recruitmentproces. Hij heeft daarbij gekeken naar onze website, vacatureteksten en onze social media kanalen. Samen met ons marketingbureau heeft hij een plan opgesteld om latent werkzoekenden te bereiken.

Wat is het resultaat geweest?

Binnen een periode van een maand heeft er zich een ervaren Projectleider bij ons aangediend en deze projectleider gaat per 1-2-2023 aan de slag. Wij zijn hier enorm mee geholpen en uiteindelijk heeft dit ons minder gekost dan bijvoorbeeld wanneer wij een projectleider hadden aangenomen via een werving & selectie bureau.

Zou je andere bedrijven adviseren om het gesprek aan te gaan met De Kooning HR Advies?

Jeffrey communiceert helder en komt zijn afspraken na. Hij doet geen valse beloftes en het samenwerken met De Kooning HR Advies is ons goed bevallen! Wanneer wij weer een vacature hebben open staan, schakelen we hem direct weer in. Ik kan hem zeker aanbevelen!

Keertje koffie drinken?

Benieuwd naar alle mogelijkheden?
Neem contact op en we nemen alles eens
door onder het genot van een kopje koffie.